Cautare

595 de rezultate pentru "gaz metan podari" (7.15 secunde)
In acest an, Romgaz va inmagazina cu aproximativ 14% mai putin gaz, in comparatie cu anul trecut. Romgaz va inmagazina in acest an o cantitate de 2.
Presedintele PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu, va sesiza institutiile abilitate ale statului cu privire la "furturile" comise de furnizorii de gaz din Romania, el sustinand ca populatia este obligata sa plateasca facturi in medie cu 20% mai mari decat consumul efectiv.
Magistrala de gaz Harlau-Botosani este urmarita de ghinion. ... Au inceput lucrarile si la conducta de gaz Botosani-Bucecea, acestea derulandu-se pe vechiul traseu.
Sa te imbraci asa e ca a pune gaz pe foc, a spus imamul pentru un canal rus de televiziune. Acesta considera ca trebuie sa reactionam in mod corespunzator in fata valului de refugiati, dar nu prin a pus gaz pe foc, relateaza EVZ.
ANRE a aplicat primele amenzi in criza facturilor uriase la curent si gaze, astfel ca Electrica Furnizare si Gaz Vest au fost sanctionate cu cate 200.000 de lei.
Ba au aparut abonamente, ba au disparut, ba s-a bagat nu stiu ce tarifare si a disparut si aia, ba s-a schimbat de 15 ori pretul la gaz.
Cuvantul gaz vine din latinescul "chaos", remarca ziaristul elvetian Pierre Chambonnet. Etimologia se explica prin "miscarea haotica a moleculelor ce compun un corp in stare gazoasa.
Fostul presedinte al Rusiei, Dimitri Medvedev, ameninta Europa, intr-un mesaj publicat pe Twitter, cu preturi de 2.000 de euro petru o mie de metri cubi de gaz, dupa decizia Germaniei de a bloca gazoductul Nord Stream 2.
Putin sustine ca "agenda verde" a UE e de vina pentru criza energiei. Putin: Uniunea Europeana trebuie doar sa porneasca Nord Stream 2 pentru mai mult gaz.
Garda de coasta suedeza a descoperit o a patra scurgere de gaz din conductele Nord Stream. Livrarile de gaz prin conducta NS1 au fost oprite de Rusia luna aceasta.
UE are mai mult gaz decat poate folosi. Depozitele UE sunt la 93,6%, iar pretul a scazut la 1/3 fata de vara.
Olaf Scholz a inaugurat primul terminal plutitor de gaz natural lichefiat al Germaniei Construirea lui in orasul nordic Wilhelmshaven a durat doar 10 luni Germania devine independenta in legatura cu aprovizionarea de gaz.
Mai multe conducte de gaz au explodat dupa cutremur. Expertii Transgaz merg in Turcia pentru remedierea avariilor. Peste 4.800 de oameni au murit in cutremur.
Doi oameni au fost raniti in Turda dupa ce rezervorul de gaz al unei masini, aflate intr-un garaj, a explodat.
SUA suspenda constructia a noi terminale de export de gaz, invocand amenintarea climatica Actiunea vine la o luna dupa summit-ul climatic al ONU, desfasurat in Dubai Biden:
Oficialitatile locale au afirmat ca, in situatia in care bugetul a ajuns la fundul sacului, aceasta a ramas unica solutie pentru a scoate primaria din impasul financiar si pentru a evita o iminenta intrerupere a curentului electric, a gazului metan si a apei.
Pe Titan se afla mai multe lacuri de metan. Acesta este cel mai simplu compus organic. Metanul este produs artificial de catre om (sau posibil de o alta fiinta inteligenta) sau natural prin fermentarea resturilor vegetale sau animale.
A fost in interesul nostru ca rusii sa ne vanda gazul metan la cel mai mare pret, comparativ cu pretul practicat cu alte tari?
De exemplu, ei au realizat unul din sistemele de siguranta al aeroportului din Frankfurt, apoi sistemul de siguranta al controlului gazului metan in Munchen.
Statul roman va pierde, in urmatorii ani, cel putin 5 miliarde euro din cauza diferentelor de pret dintre tariful pe care-l platim noi rusilor pentru gazul metan si cele ale restului Europei.
google-analytics.com